Nyt køkken

Køkkener er et af vores specialer. Fra små istandsættelser til udskiftning af hele køkkenet.

​Der er utallige muligheder, når køkkenet skal udskiftes, men uanset hvilken stil du ønsker, sikrer vi, at det fremstår funktionelt og elegant.​​

Overflader af træ er en smuk løsning, men det er også en hygiejnisk løsning i køkkenet. Træets naturlige evne til at opsuge fugt har således en antibakteriel virkning på sundhedsskadelige fødevarebakterier. Det betyder, at bordplader i træ fremmer sundheden i dit køkken.​

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker. Sammen finder vi den optimale løsning.

Hvad koster et nyt køkken?

Hvad et nyt køkken helt præcis vil komme til at koste dig, afhænger af mange forskellige faktorer. Men vi sikrer dig den helt rigtige pris der passer netop til dit ønske i hele syd og Sønderjylland.

Vi står altid til rådighed vedr. vejledning om materialevalg og løsninger.

Bliv ringet op og få et godt tilbud

Vi står altid klar til at give dig et godt tilbud. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning.

Indtast dit navn og telefonnummer i felterne til højre og vælg et tidsrum hvor det passer dig at blive ringet op af tømrermester Dennis Bruhn eller en af vires dygtige medarbejdere og få en uforpligtende snak og dit kommende byggeprojekt.