Tilbygning

Står du og har brug for professionel rådgivning eller hjælp til en tilbygning? Er vi hos Byggefirmaet Jens Hansens eftf. i Rødding, de helt rigtige at kontakte, hvis du er bosiddende i syd og Sønderjylland. En omfattende ombygning eller renovering af hus er et rigtig godt alternativ til at flytte, og det giver både bedre plads ligesom, at det vil kunne øge husets værdi markant.

Vores tilbygninger tager altid udgangspunkt i husets nuværende stil, så du er garanteret et flot resultat, og herudover er vi i stand til at kunne tilbyde det som totalentreprise. Det betyder at vi naturligvis står for al kontakt til andre håndværkere. Endelig skal det nævnes, at du er garanteret effektivitet samt tæt dialog, når du vælger os til at varetage en opgave for dig.

Hvad koster en tilbygning?

Det er naturligvis svært at sige, hvad en tilbygning helt præcis vil koste dig, men vi tilbyder konkurrencedygtige priser på store og små opgaver i hele Sønderjylland. Derfor er du hos os altid garanteret høj kvalitet til en lav pris, og herudover har vi mange års erfaring inden for feltet. Dette betyder, at vi vil kunne være behjælpelige uanset hvilken slags tilbygning, der er tale om.
Vi er de helt rigtige at kontakte, hvad end der er tale om murermestervilla eller et hus i træ.

tilbygning til dit hus

Bliv ringet op og få et godt tilbud

Vi står altid klar til at give dig et godt tilbud. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning.

Indtast dit navn og telefonnummer i felterne til højre og vælg et tidsrum hvor det passer dig at blive ringet op af tømrermester Dennis Bruhn eller en af vires dygtige medarbejdere og få en uforpligtende snak og dit kommende byggeprojekt.