Totalentrenovering

Hos Byggefirmaet Jens Hansens eftf. er entreprisen i gode hænder. Vi har mange års erfaring med både små og store entrepriser – helt fra den spæde idé til det færdige resultat.

Vi samarbejder fast med en gruppe dygtige håndværkere, der har speciale inden for de områder af byggeriet, som vi ikke selv mestrer. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at skulle finde kvalificerede murere, elektrikere eller blikkenslagere til at løse de forskellige opgaver, som byggeriet kræver.

Bruger du Byggefirmaet Jens Hansens eftf. til de store byggeopgaver, tager vi sammen med vores faste samarbejdspartnere kvalificeret hånd om hele byggeriet.

Bliv ringet op og få et godt tilbud

Vi står altid klar til at give dig et godt tilbud. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning.

Indtast dit navn og telefonnummer i felterne til højre og vælg et tidsrum hvor det passer dig at blive ringet op af tømrermester Dennis Bruhn eller en af vires dygtige medarbejdere og få en uforpligtende snak og dit kommende byggeprojekt.