IMG_0290
IMG_0585-e1606582380927-1500x430
IMG_0237

Udskiftning af døre eller vinduer

Hvis vinduer og døre i dit hus er blevet trætte eller utætte og trænger til udskiftning, så er der mange muligheder der skal overvejes. De nye døre og vinduer skal jo passe i stilen til huset. Men tiden ændrer sig også, og behøver de nye se ud som de gamle, eller er der andre valgmuligheder. Og passer nye døre og vinduer på målene fra de gamle, eller skal de laves på mål. Jo ældre huset er, jo mindre chance er der for at standardmålene passer. Og så er det mere sikkert at få tømreren til at måle op til de nye døre og vinduer, der skal monteres.

Det samme gælder, hvis du er i gang med at planlægge byggeriet af dit nye hus. Her er valget af vinduer og døre også et meget vigtigt element, både i forhold til byggestil, indeklima og lysindfald.

Har du brug for hjælp til udskiftning af vinduer i syd og Sønderjylland, så tag fat i os. Vi skifter dine gamle vinduer ud med energirigtige vinduer, der er energibesparende. Vi har mange års erfaring, hvilket betyder, at vi ved alt om, hvilke vinduer der vil passe bedst til resten af dit hus.

Hvad koster udskiftning af vinduer eller vinduer?

​Hvad udskiftning af vinduer præcis vil kunne komme til at koste, afhænger af blandt andet af opgavens omfang. Vi garanterer dog altid konkurrencedygtige priser i hele Sønderjylland.

Dette er dog langt fra noget, der går ud over kvaliteten i vores arbejde, og hos os er du altid garanteret et godt resultat, der lever op til dine ønsker og krav.

Vi tilbyder forskellige løsninger såsom:

  • Udskiftning af termoruder
  • Glaslister
  • Tætningslister samt beslag
  • Vindues udlusning