Stainless steel roof structure for future roof under construction. Development of metal roofing frame on house top.
60258646018__5B5523AF-A4AC-44AA-A6B4-B0B456B77525-scaled-2048x1536
Stacks of yellow ceramic roofing tiles for covering residential building roof under construction.

Tagrenovering og tagreparation i høj kvalitet

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft.

Så står du og skal have foretaget en tagrenovering, vil vi hos Byggefirmaet Jens Hansen ApS kunne hjælpe dig, i hele syd og Sønderjylland.

Vi er specialister, når det kommer til renovering og reparation af tag, da vi har mange års erfaring inden for dette område. Det betyder ydermere, at vi er i stand til at tilbyde dig professionel rådgivning og vejledning til valg af de helt rette materialer i forhold til husets udseende, vedligeholdelse samt holdbarhed. ​ ​

Hvad koster et nyt tag?​

Når der er tale om tagreparation og tagrenovering, er det naturligvis svært at give en helt konkret pris på forhånd, da den naturligvis afhænger af forskellige faktorer, såsom hvor stor en opgave der er tale om samt tagets tilstand. Dog garanterer vi et produkt, der lever op til dine forventninger til konkurrencedygtige priser, da vi mener, at alle skal kunne have råd til et nyt tag i høj kvalitet. Det skal hertil nævnes, at vi er i stand til at udføre tagopgaver inden for en lang række materialer, heriblandt:

  • Tegltag
  • Betontagsten
  • ​Eternittag
  • Ståltag