IMG_0237
IMG_0585-e1606582380927-1500x430
Stainless steel roof structure for future roof under construction. Development of metal roofing frame on house top.

Tilbygning

Står du og har brug for professionel rådgivning eller hjælp til en tilbygning? Er vi hos Byggefirmaet Jens Hansen ApS i Rødding, de helt rigtige at kontakte, hvis du er bosiddende i syd og Sønderjylland. En omfattende ombygning eller renovering af hus er et rigtig godt alternativ til at flytte, og det giver både bedre plads ligesom, at det vil kunne øge husets værdi markant.

Vores tilbygninger tager altid udgangspunkt i husets nuværende stil, så du er garanteret et flot resultat, og herudover er vi i stand til at kunne tilbyde det som totalentreprise. Det betyder at vi naturligvis står for al kontakt til andre håndværkere. Endelig skal det nævnes, at du er garanteret effektivitet samt tæt dialog, når du vælger os til at varetage en opgave for dig.

Hvad koster en tilbygning?​

Det er naturligvis svært at sige, hvad en tilbygning helt præcis vil koste dig, men vi tilbyder konkurrencedygtige priser på store og små opgaver i hele Sønderjylland. Derfor er du hos os altid garanteret høj kvalitet til en lav pris, og herudover har vi mange års erfaring inden for feltet. Dette betyder, at vi vil kunne være behjælpelige uanset hvilken slags tilbygning, der er tale om.
Vi er de helt rigtige at kontakte, hvad end der er tale om murermestervilla eller et hus i træ.